Teljes útlezárás a 4-es számú főúton

2020. 08. 01., szo - 10:14
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Négy személygépkocsi ütközött Hajdúszoboszló és Kaba között.

Közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főút 199-es kilométerszelvényében 2020. augusztus 1-jén 9 óra 30 perc körül. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között négy személygépkocsi összeütközött. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint egy fő súlyos és három fő könnyű sérülést szenvedett.

A szemle és a műszaki mentés idejére 2020. augusztus 1-jén 9 óra 50 perctől teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat Kaba és Nádudvar irányába terelik a rendőrök.

Vezessenek fokozott körültekintéssel!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőröknek összejött

Az illegális meggazdagodás érdekében volt betörés, telephelyen időzés, logisztika, verítékes munkával megszerzett zsákmány, aminek csak egy részét sikerült magával vinnie. Ráadásul a rendőrök azonosították, mi több, el is fogták.

 

Bogyiszlónál ért véget az út

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőriztek egy járművet, melyben tíz illegális migránst szállított a sofőr.

 

Román embercsempész próbálkozott Tolnában

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a járművet, melyben öt illegális migránst szállított a sofőr.