Teljes útlezárás a 4-es számú főúton

2022. 07. 12., k - 09:50
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Motoros és személygépkocsi ütközött Debrecen és Bocskaikert között.

Közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főút 231. kilométerszelvényében 2022. július 12-én 9 óra 30 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján eddig tisztázatlan körülmények között egy motoros és személygépkocsi ütközött Debrecen és Bocskaikert között. A balesetben a motor vezetője megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni Pallag felé lehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A „Stop” tábla nem ajánlás

A Nógrád megyei rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében drón segítségével ellenőrizték a 21-es számú főút bátonyterenyei szakaszát.

 

A levegőből is

Előzés záróvonalon, kanyarodás kézben tartott telefonnal, vezetés és utazás biztonsági öv nélkül. Az elmúlt hetekben több szabálytalanul közlekedő járművezetőről készítettek felvételt a drónnal közúti ellenőrzéseket végző rendőrök Békés megyében.

 

A sebességre koncentráltak

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság illetékességi területén a rendőrök a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében ellenőrzést hajtottak végre.

 

A törökszentmiklósi háztulajdonos zavarta meg a lopást

A feltételezett elkövetőknek csupán az értékek összekészítésére volt idejük. A házból kilépő sértett láttán egyikük úgy elszaladt, hogy még a papucsát is a helyszínen hagyta. A rendőrök perceken belül intézkedtek.

 

Lecserélte a rendszámot

Kollégáink egy 32 éves kölesdi nőt hallgattak ki gyanúsítottként egyedi azonosítójellel visszaélés elkövetése miatt.

 

Kiskunmajsán is a vasúti közlekedésről beszéltek a nebulóknak

Bács-Kiskun megyében több településen is ellátogattak az általános iskolásokhoz a rendőrök, hogy baleset-megelőzési előadásokat tartsanak, melynek fókuszában a vasúti közlekedés állt. A kiskunmajsai rendőrök sem tétlenkedtek a héten, több iskolában is jelen voltak.

 

Keressük a gázolót

Az ismeretlen autós az egyik tolnai áruház parkolójában ütött el egy nőt.