Teljes útlezárás a 4-es számú főúton Püspökladányban - FRISSÍTVE

2022. 06. 28., k - 12:57
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy személygépkocsi és két motoros ütközött. A balesetben az egyik motoros a helyszínen életét vesztette.

Közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főút 179 kilométerszelvényében 2022. június 28-án 12 óra 20 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi és két motoros ütközött. A balesetben az egyik motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a másik motorost kórházba szállították.

A gépjármű vezetője segítségnyújtás nélkül, autóját hátrahagyva elhagyta a helyszínt. Azonosítása és felkutatása jelenleg is folyamatban van.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni a környező utcákon keresztül lehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.

 

Segítsen, ha felismeri!

A soproni nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

40 kilométer 20 perc alatt

Budapestig szántotta az aszfaltot két szentendrei rendőrautó, közrefogva egy civil járgányt. Nem megállítani akarták, hanem biztonságosan és minél hamarabb szülőszobába juttatni a benne ülő anyukát.

 

Egy nap alatt rendőrkézen

A gyanú szerint egy férfi betört egy műterembe és egy cukrászdába Debrecenben. A helyi nyomozók 24 órán belül elfogták.