Teljes útlezárás a 4-es számú főúton Püspökladányban - FRISSÍTVE

2022. 06. 28., k - 12:57
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy személygépkocsi és két motoros ütközött. A balesetben az egyik motoros a helyszínen életét vesztette.

Közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főút 179 kilométerszelvényében 2022. június 28-án 12 óra 20 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi és két motoros ütközött. A balesetben az egyik motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a másik motorost kórházba szállították.

A gépjármű vezetője segítségnyújtás nélkül, autóját hátrahagyva elhagyta a helyszínt. Azonosítása és felkutatása jelenleg is folyamatban van.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni a környező utcákon keresztül lehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban a vasúti közlekedés az iskolában

A kunszentmiklósi balesethelyszínelő általános iskolásokkal beszélgetett a balesetekről és azok megelőzésének lehetőségeiről. A legfontosabb téma a vasúti közlekedés biztonsága volt.

 

Derik már biztonságban van

A törökszentmiklósi férfi olyan bánásmódot tanúsított kutyájával szemben, ami miatt Derik maradandó egészségkárosodást szenvedett. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

Termesztett csendélet

Munkába indult az a miskolci férfi, akit a rendőrök a kapuban feltartóztattak, mivel a gyanú szerint a feltételezett elkövető marihuánát termesztett.