Teljes útlezárás a 65-ös főúton

2024. 01. 26., p - 15:19
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy kocsi és egy kisteherautó ütközött Kéty térségében.

Balesetről érkezett bejelentés 2024. január 26-án 14 óra 45 perc körüli időben. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy autó és egy kistehergépkocsi ütközött össze eddig ismeretlen körülmények között a 65-ös főút 14-es kilométerszelvénye közelében, Kéty térségében. A balesetnek sérültje is van.

A balesetet követően a törmelékek és a roncsok elfoglalják az úttestet, ezért a főutat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták. 

A forgalmat Zomba felé terelik. Kérjük az arra közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal haladjanak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.