Teljes útlezárás a 72106 -es számú úton

2023. 03. 19., v - 06:23
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Halálos közlekedési baleset történt Várpalota és Ősi között.

A baleset 2023. március 19-én 4 óra 30 perckor történt a 72106-os út 4-es kilométerszelvényénél, Ősi közelében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személyautó eddig ismeretlen körülmények között lesodródott az úttestről és felborult. A balesetben a gépjármű egyik utasa olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az út érintett szakaszán teljes útlezárás van.

A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.