Teljes útlezárás a 76-os számú főúton

2022. 08. 10., sze - 12:50
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két személygépkocsi ütközött össze.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 76-es számú főút 31-es kilométerszelvényénél, Zalacsány térségében 2022. augusztus 10-én 12 óra 30 perc körül eddig tisztázatlan körülmények két személygépkocsi összeütközött. A baleset következtében többen megsérültek, egy személy pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök balesettel érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat Zalaegerszeg irányából Zalacsány előtt a tilaji elágazóban visszafordítják, Hévíz irányából Bókaháza felé terelik.

Kérjük a gépjárművezetők fokozott óvatosságát és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.