Teljes útlezárás a 76-os számú főúton

2022. 08. 10., sze - 12:50
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Két személygépkocsi ütközött össze.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 76-es számú főút 31-es kilométerszelvényénél, Zalacsány térségében 2022. augusztus 10-én 12 óra 30 perc körül eddig tisztázatlan körülmények két személygépkocsi összeütközött. A baleset következtében többen megsérültek, egy személy pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök balesettel érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat Zalaegerszeg irányából Zalacsány előtt a tilaji elágazóban visszafordítják, Hévíz irányából Bókaháza felé terelik.

Kérjük a gépjárművezetők fokozott óvatosságát és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.