Teljes útlezárás a 81-es számú főúton

2022. 01. 20., cs - 17:29
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Műszaki mentés miatt Magyaralmás térségében teljes szélességében lezárták a 81-es főutat.

Egy korábban árokba csúszott tehergépjármű műszaki mentését végzik 2022. január 20-án 17 óra 20 perctől a 81-es számú főút 13-as kilométerszelvényében, Magyaralmás térségében. A műszaki mentés idejére teljes útlezárásra számíthatnak a járművezetők az érintett útszakaszon. Kerülni a 81116-os számú úton Magyaralmás érintésével lehet.

Kérjük az arra közlekedők figyelmét, türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Láthatóan nem unták

Minden tudni és szórakozni valót belepréseltek a szigetszentmiklósi rendőrök abba a néhány órába, amíg alsós diákok figyelmét kellett lekötniük. Bóbiskoló, ásító gyermekarc nem volt, csak pirospozsgás, mosolygó és koncentráló.

 

Ivó napi művelet

Az ittas vezetők kiszűrésére szervezett, 2 órás akcióban ellenőrzött 3666 sofőr közül 27-en vették szó szerint a mai névnapot. Tizenegy járművezető bűncselekményi kategóriát fújt.

 

Embercsempész bukott le Tolna megyében

Dunaszentgyörgy térségében állítottak meg a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei egy taxit, melyben a sofőr 5 illegális migránst szállított.

 

Lezárt akta: milliós átverés

Internetes vásárlás, több százezer forintos előre utalás ismeretlennek, futás a pénz után, majd csalódott rendőrségi feljelentés. A szentendrei nyomozók már az elején tudták, nem állnak meg egy rendbeli gyanúsításnál – hat lett belőle.