Teljes útlezárás az 1-es számú főúton

2022. 12. 02., p - 15:53
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Bicske térségében két gépjármű ütközött össze, ezért torlódásra számítsanak az arra közlekedők!

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. december 2-án 15 óra 10 perckor az 1-es számú főút 32-es kilométerénél, Bicske közelében, ahol két gépjármű frontálisan ütközött. 

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, ezért a rendőrök a főút forgalmát az M1-es autópályára terelik. 

Kérjük, hogy vezessenek fokozott figyelemmel! 

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.