Teljes útlezárás az 53-as számú főúton

2021. 07. 15., cs - 10:31
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Balotaszállás és Tompa között.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi és egy motoros eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött az 53-as számú főút 76-os kilométerénél 2021. július 15-én 9 óra 50 perc körül. Az elsődleges információk alapján a balesetben a motoros megsérült.

A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a főutat. Kerülni a közeli üzemanyagtöltő állomáson keresztül lehet.

Kérjük, a megjelölt helyen fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Összehangolt csapatmunka

A társszervek közös erőfeszítésének köszönhetően épségben megtalálták az erdőben eltévedt házaspárt.

 

A „Stop” tábla nem ajánlás

A Nógrád megyei rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében drón segítségével ellenőrizték a 21-es számú főút bátonyterenyei szakaszát.

 

A levegőből is

Előzés záróvonalon, kanyarodás kézben tartott telefonnal, vezetés és utazás biztonsági öv nélkül. Az elmúlt hetekben több szabálytalanul közlekedő járművezetőről készítettek felvételt a drónnal közúti ellenőrzéseket végző rendőrök Békés megyében.

 

A sebességre koncentráltak

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság illetékességi területén a rendőrök a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében ellenőrzést hajtottak végre.

 

A törökszentmiklósi háztulajdonos zavarta meg a lopást

A feltételezett elkövetőknek csupán az értékek összekészítésére volt idejük. A házból kilépő sértett láttán egyikük úgy elszaladt, hogy még a papucsát is a helyszínen hagyta. A rendőrök perceken belül intézkedtek.