Teljes útlezárás az 55-ös főúton Mórahalomnál

2023. 02. 01., sze - 06:39
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési baleset miatt teljes útlezárás van érvényben az 55-ös főúton Mórahalom közelében.

A baleset 2023. február 1-jén valamivel 6 óra után történt az 55-ös főút 18-as kilométerszelvényében, Mórahalom közelében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy autó egy gyalogost elütött.

A helyszíni szemle idejére a főút érintett szakaszán teljes az útlezárás. A rendőrök a forgalmat Domaszéknél Zákányszék irányába, Mórahalomnál Röszke irányába terelik.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját.

 

Kékek a kék bolygóért

A Pest vármegyei bűnmegelőzők a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársaival karöltve szerveztek hulladékgyűjtéssel egybekötött környezetvédelmi programot a Ráckevei (Soroksári) Duna tanösvénynél.

 

Az esztergomi rendőrök „jófogása”

A hirdetőket átverő banda tagjait az esztergomi rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat Kiberfelderítési Főosztály munkatársaival együttműködve Győrben fogták el.

 

Alkalom szülte tolvajokat fogtak

A sértettek ugyan óvatlanok voltak, de a kiskunfélegyházi és a bajai rendőröknek még egy óra sem kellett ahhoz, hogy bűnelkövetők csuklóján kattanjon a bilincs.

 

Rokonait is meglopta

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki saját rokonait lopta meg, valamint több üzletből tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.