Teljes útlezárás az M1-es autópályán Ácsnál, a határ felé tartó oldalon

2022. 11. 24., cs - 21:06
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy tehergépjármű a pályatestet elválasztó szalagkorlát közé hajtott.

Az eddigi információk szerint 2022. november 24-én 20 óra 9 perckor az M1-es autópálya határ felé vezető oldalán, a 89-es kilométerszelvényben, eddig tisztázatlan körülmények között egy tehergépkocsi a két pályatestet elválasztó szalagkorlát közé hajtott. Személyi sérülés nem történt, viszont a tehergépkocsi üzemanyag tartálya megrongálódott, abból jelentős mennyiségű üzemanyag kifolyt, ezért az adott útszakaszon teljes pályazár van érvényben.

Kerülni a 13-as vagy az 1-es számú főúton tudnak.     

Kérjük a gépjárművezetők fokozott óvatosságát és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Lecserélte a rendszámtáblát

A debreceni nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 40 éves férfit.