Teljes útlezárás az M44-es autóúton

2023. 03. 22., sze - 14:58
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kunszentmárton külterületén, az M44-es számú autóút Békéscsaba felé vezető szakaszán történt baleset.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nyergesvontató közlekedett az M44-es számú autóúton Békéscsaba irányába 2023. március 22-én 14 óra 5 perckor, majd haladása során az 57. kilométerszelvényben belehajtott a külső sávban terelést biztosító, álló járműbe. A baleset következtében a tehergépkocsi vezetője megsérült, azonban a sérülésének foka nem ismert. A járműszerelvény keresztbe fordult, az autóút mindkét forgalmi sávját teljes szélességében elzárja.
 

A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdik meg a baleset helyszínelését és a műszaki mentést, mely előre láthatóan 3 órát vesz igénybe. A forgalmat az autóút 50. kilométerszelvényénél a 442-es számú főútra terelik. 
 

Kérjük az arra közlekedők türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.

 

Jelentkezzen, ha látta a balesetet!

A székesfehérvári rendőrök egy közúti közlekedési baleset részesének és szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét.

 

Emberölés miatt körözték

Emberölés bűntett elkövetése miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök Röszke Autópálya Határátkelőhelyen.

 

Pedig épp csak 18

Két békés jászárokszállási lakost rabolt ki egy férfi. A jászsági nyomozók őrizetbe vették az agresszív fiatalt.

 

Sólyalopás

Egy kunszentmártoni férfi úgy gondolta, hogy egy csónakszállító utánfutó ellopásából tesz szert pénzre. El is kezdte az eszköz átalakítását, azonban befejezni már nem tudta, mert a helyi nyomozók elfogták.