Teljes útlezárás az M5-ös autópályán

2022. 07. 28., cs - 10:49
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Városföld térségében lezárják a sztráda Szeged felé vezető oldalát a helyszínelés idejére a rendőrök.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, baleset történt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Városföld térségében ma hajnalban. A rendőrök a történtek teljeskörű tisztázása érdekében további helyszínelést tartanak, ezért délelőtt lezárják a sztráda Szeged felé vezető oldalát a 91-es kilométerszelvénynél, és a forgalmat az 54-es számú főút felé terelik.

Kérjük a közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

Fotó: Donka Ferenc , Csongrád Tv


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.