Teljes útlezárás az M6-os autópályán

2021. 05. 16., v - 13:38
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két gépkocsi ütközött össze Dunaszentgyörgy térségében.

Közúti balesetről érkezett bejelenés 2021. május 16-án 13 óra 23 perckor. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi ütközött össze az M6-os autópálya, 116-os kilométerszelvénye közelében, Dunaszentgyörgy térségében. Többen megsérültek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezik.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben az autópályán. A forgalmat a Paks Dél csomópontnál a 6-os főútra terelik. Az autópályára visszatérni a Dunaszentgyörgyi csomópontnál lehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.