Teljes útlezárás halálos baleset miatt

2023. 01. 25., sze - 06:51
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két személyautó ütközött össze a 22-es számú főúton, a Tereske település felé vezető elágazó közelében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2023. január 25-én 6 óra körül a 22-es számú főút 3-as kilométerszelvényében, a Tereske település felé vezető elágazó közelében két személygépkocsi ütközött össze. A baleset következtében egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az adott útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni Tereske település irányába lehet.

Kérjük a gépjárművezetők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.