Torlódás az M7-es autópályán, Kápolnásnyék térségében

2022. 10. 07., p - 14:27
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Balaton felé vezető oldalon több gépjármű összeütközött.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. október 7-én 13 óra 45 perc körül az M7-es autópálya 45-ös kilométerszelvényében, Kápolnásnyék térségében eddig ismeretlen okból több gépjármű összeütközött. A baleset során az elsődleges információk szerint senki nem sérült meg. Az érintett útszakaszon jelenleg csak a leállósávon halad a forgalom, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki.

Kérjük, hogy fokozott figyelemmel és türelmesen közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Lecserélte a rendszámtáblát

A debreceni nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 40 éves férfit.