Tragédia az útfelújítás közben

2023. 10. 06., p - 11:48
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Halálos közúti közlekedési baleset történt Emőd közelében, egy útfelújítási munkálatokat végző férfit ütöttek el.

Elütöttek egy útfelújítási munkálatokat végző férfit Emőd határában. Az elsődleges adatok szerint 2023. október 6-án, 8 óra körül az M30-as autópálya 6. kilométerénél egy forgalomtól elzárt területen tolatást végző tehergépkocsi vezetője elütött egy 57 éves petneházai férfit.

A férfit sérülései ellátása érdekében a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, azonban a szakszerű ellátása ellenére később elhunyt.

A rendőrség vizsgálja a baleset pontos körülményeit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.