Tragédia Dunavarsányban

2021. 10. 01., p - 14:59
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Teherautó ütközött személygépkocsival.

Eddig tisztázatlan okból Dunavarsányban az 5202-es úton a 6-os kilóméterszelvényében 2021. október 1-jén 13 óra 55 perc körül egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött. 

A baleset következtében a személygépkocsit vezető 67 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, azt a mentési munkálatok és a helyszínelés előrehaladtával fokozatosan teszik majd szabaddá.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát. 

Fokozott óvatossággal és türelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.