Újabb motoros vesztette életét

2020. 06. 06., szo - 16:26
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 24-es út mátrai szakaszán helyszínelnek a rendőrök.

A 24-es számú főúton - Parádsasvár és Mátraháza között - 2020. június 6-án 15  óra körül egy 45 éves férfi motorkerékpárjával egy éles útkanyarban kisodródott az úttestről, melynek következtében a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére rendőri forgalomirányítás mellett halad a forgalom. Vezessenek óvatosan!

Az eset kapcsán ezúton is felhívjuk a motorosok figyelmét, hogy a kedvező időjárási körülmények ellenére is csak a közúti közlekedési szabályok maradéktalan betartásával, fokozott óvatossággal és körültekintéssel valamint megfelelő műszaki állapotú járművel induljanak útnak!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizet lett a családi biznisz vége

Internetezőket hirdetésekkel megkárosító párt vett őrizetbe a Békés vármegyei rendőrség. Az élettársak a gyanú szerint országszerte 71 embertől több mint 17 millió forintot csaltak ki.

 

Őrizetben

Fogdán várja a két jászapáti gyanúsított a bíróság döntését, akiket a jászsági rendőrök összesen 12 bűncselekmény elkövetése miatt vettek őrizetbe.

 

Ön felkészült?

A tavasz kezdetén érdemes mind saját magunkat, mind motorunkat felkészíteni a szezonra.

 

Lezárt akta: dr. Fischer, az amerikai sebész

Legalábbis ezt állította magáról az a férfi, aki Bagdadban praktizáló orvosnak mondva magát csalt ki tízmilliókat áldozataitól. A pénzt egy magyar asszonnyal vetette fel, majd egy bitcoin fiókba utaltatta át. Egy pénzmosással gyanúsított, maglódi özvegyasszony ellen most fejezték be a nyomozást a monori rendőrök.