Újra teljes útlezárás a 6-os főúton

2024. 03. 02., szo - 19:12
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Ezúttal három autó ütközött össze Sötétvölgynél.

Balesetről érkezett bejelentés 2024. március 2-án néhány perccel este hét óra előtt. A rendelkezésre álló adatok szerint három autó ütközött össze a 6-os főút 146-os kilométerszelvénye közelében, Sötétvölgynél.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van az érintett útszakaszon. A Szekszárd felől érkezők kerülni a 65-ös főút felé, a Pécs felől érkezők Bonyhád felé tudnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.