Véget ért az útlezárás Cibakházánál

2022. 08. 26., p - 21:42
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését.

Amint arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 4633-as számú úton, Nagyrév és Cibakháza között 2022. augusztus 26-án 16 óra 50 perc körül. Egy személygépkocsi közlekedett Nagyrév irányából Cibakháza felé, mikor egy jobbra ívelő útkanyarulatot követően az autó lehaladt az úttestről és egy betonkockának ütközött. A baleset következtében a gépkocsit vezető 27 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A baleset helyszínelését a rendőrök befejezték, az úttest teljes szélességében járható.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mozgó sorfal, lánc, védelmi alakzat, folyosó…

Csak néhány azok közül a csapatszolgálati elemek közül, amiket a Készenléti Rendőrség (KR) kiképzési és módszertani szakemberei gyakorlatban tanítottak meg a Magyar Honvédség Katonai Rendészeti Ezred tízfős csoportjának. A rendőrök által tartott kétnapos tömegkezelési tréning a KR központi objektumában zajlott.

 

Őrizetben a késdobáló

A rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a csobaji férfit, aki kést dobott a felesége hátába.

 

Tudta, mit tesz?!

Csaknem tragédiába torkollott egy családi vita Tiszaderzsen. Egy férfi láncfűrésszel vágta meg édesanyja kezét, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Elfogták a rablás elkövetőit

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrsének munkatársai két fiatalt gyanúsítanak azzal, hogy bántalmaztak egy idős férfit és elvették a pénzét.

 

Reszkessetek, betörők!

Több lakásba hatolt be két makói férfi az elmúlt esztendőben Csongrád-Csanád vármegyében. A szegedi nyomozók véget vetettek a sorozatnak, a duót elfogták és őrizetbe vették.

 

Felismeri a férfit?

A soproni nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen személy azonosításához.