Véget ért az útlezárás Karcagnál

2022. 07. 15., p - 14:53
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését.

Amint arról korábban hírt adtunk, közúti közlekedési baleset történt a 4-es főúton Karcag és Kisújszállás között 2022. július 15-én 9 óra 40 perc körül. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Debrecen irányából Budapest felé közlekedő tartálykocsi haladása során áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő tehergépkocsival. Az ütközéstől a tartálykocsi az árokba hajtott és felborult. A baleset során keletkezett széthulló törmelék megrongálta a tehergépkocsi mögött közlekedő személygépkocsit. A baleset következtében a tehergépkocsi sofőrje és utasa súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az érintett útszakasz teljes szélességében járható.     


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.