Zavartalan a forgalom a 6-os főúton

2024. 03. 02., szo - 15:13
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Ittas ült volán mögé és jogosítványa sem volt annak a sofőrnek, aki Paks határában döntött ki egy villanyoszlopot.

Mint arról korábban beszámoltunk személyi sérüléses baleset történt nem sokkal délután egy óra után a 6-os főúton Paks térségében a 108-as kilométerszelvény közelében. Egy autós közlekedett Budapest irányból Paks felé, amikor előbb felhajtott az útpadkára, majd nekicsapódott egy villanyoszlopnak. A 39 éves nagycsécsi férfit megszondáztatták, ami pozitív értéket mutatott. A sofőr tetézte a baját azzal, hogy soha nem volt jogosítványa és a biztonsági övet sem használta. Ráadásként meg is sérült a balesetben.

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan forgalom. Később azonban újabb lezárásra kell számítani, amikor majd a kidőlt oszlopot cserélik a szakemberek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.