Zavartalan a forgalom a 63-as főúton

2022. 01. 27., cs - 23:05
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért az este történt halálos baleset helyszínelése.

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléses balesetről érkezett bejelentés 2022. január 27-én 18 óra körül. Egy autós ismeretlen körülmények között ütött el egy gyalogost a 63-as főúton, Nagydorog belterületén. A gyalogos, egy 68 éves helyi férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a gyors orvosi segítség ellenére a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Láthatóan nem unták

Minden tudni és szórakozni valót belepréseltek a szigetszentmiklósi rendőrök abba a néhány órába, amíg alsós diákok figyelmét kellett lekötniük. Bóbiskoló, ásító gyermekarc nem volt, csak pirospozsgás, mosolygó és koncentráló.

 

Ivó napi művelet

Az ittas vezetők kiszűrésére szervezett, 2 órás akcióban ellenőrzött 3666 sofőr közül 27-en vették szó szerint a mai névnapot. Tizenegy járművezető bűncselekményi kategóriát fújt.

 

Embercsempész bukott le Tolna megyében

Dunaszentgyörgy térségében állítottak meg a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei egy taxit, melyben a sofőr 5 illegális migránst szállított.