Zavartalan a forgalom a 65-ös főúton

2023. 05. 30., k - 17:46
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a délután a murgai elágazó közelében történt baleset helyszínelése.

Mint arról korábban beszámoltunk, sérüléses baleset történt május 30-án nem sokkal délután kettő óra előtt. Egy autó vezetője közlekedett a 65-ös főúton Hőgyész felől Kéty irányába, a murgai elágazó közelében. A sofőr egy kanyarban átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan nekiütközött a szemből szabályosan érkező autónak.

kép

A 23 éves férfi beszorult a kocsiba, ami kis is gyulladt. A tüzet egy autós oltotta el. A sofőrt pedig a tűzoltók és a mentők mentették ki a járműből. A szemből érkező autó vezetőjének sikerült kiszállni a kocsiból. A mögöttük érkező jármű sofőrje, hogy az ütközést elkerülje, jobbra kormányozta járművét, és az árokba hajtott.

kép

A balesetben megsérült 23 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter vitte kórházba. A másik autó vezetőjének, egy 55 éves nőnek az elsődleges információk szerint súlyos sérülései lettek. A harmadik érintett járműben nem sérült meg senki.

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.