Zavartalan a forgalom a 83-as számú főúton

2022. 05. 26., cs - 09:03
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Nagyszentpál külterületén a reggeli órákban történt közúti közlekedési balesetnél az egyenruhások a műszaki mentést és a szemlét befejezték.

Mint arról korábban beszámoltunk közúti közlekedési baleset történt 2022. május 26-án 6 óra 45 perckor a 83-as számú főúton, Nagyszentpál térségében.

A balesettel érintett útszakaszon a szemlét és műszaki mentést a rendőrök befejezték, a gépjárművezetők közlekedésük során ismét mindkét forgalmi sávot használhatják.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja az autósok figyelmét, hogy útjuk során körültekintően, figyelmesen, toleránsan vezessenek!

 

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Zörgött a sárhányó

Feltűnően hangos kerékpárral közlekedő férfi azonosításához kérnek segítséget a ceglédi nyomozók. A tettes egy másik bicajos táskáját lopta el.

 

Lezárt ügyek: a nagy rendszámtrükk

Az Edelényi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfival szemben folytatott le, aki tehergépkocsiján lecserélte annak román rendszámát magyarra azért, hogy hatósági áras üzemanyaghoz jusson.

 

Pénzért igazolt

A rendőrség eljárást folytat egy Békés megyei háziorvos ellen, mert a gyanú szerint COVID 19 igazolást állított ki egy férfinak, úgy hogy nem is fertőződött meg a vírussal.

 

Négy eltiltás 2025-ig

A sofőrt nem érdekelte, hogy több hatóság is eltiltotta a járművezetéstől, a jánoshalmi rendőrök elfogták a 2025-ig eltiltottat.