Zavartalan a forgalom az M6-os autópályán

2022. 08. 12., p - 15:35
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a jobb pályatesten a C alagútban történt baleset helyszínelése.

Mint arról korábban beszámoltunk, anyagi káros baleset történt augusztus 12-én 13 óra 5 perc körüli időben az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán a 169-es kilométerszelvény közelében a C alagútban.

Egy 62 éves keszthelyi férfi közlekedett személygépkocsival Pécs felé, amikor egyelőre ismeretlen okból járműve az alagútban többször megpördült és a falnak ütközött.

A baleset során személyi sérülés nem történt, az autó működésképtelenné vált.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt 13 óra 10 perctől 15 óra 20 percig teljes útlezárás volt érvényben, a forgalmat a rendőrök az 56-os számú főútra terelték.

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, a forgalom újra zavartalan.

Köszönjük a közlekedők türelmét és megértését!

Kérjük, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, vezessenek óvatosan!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.