Zavartalan a forgalom az M6-os autópályán

2022. 12. 17., szo - 08:52
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a Paks térségében történt halálos baleset helyszínelése.

Mint arról korábban beszámoltunk, balesetről érkezett bejelentés 2022. december 16-án nem sokkal este fél hét előtt. Az eddig rendelkezésre álló információk szerint egy autó közlekedett az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán Paks térségében, a 111-es kilométerszelvény közelében. Mögötte haladt egy osztrák rendszámú kocsi, melynek sofőrje egy közlekedési szituációban nem tartott megfelelő követési távolságot, és nekiütközött az előtte haladónak. A külföldi autós ezt követően az autópálya melletti árokba hajtott, míg az elöl haladó kocsi az autópálya úttestjén állt meg. Ezt követően nem sokkal érkezett egy harmadik személygépkocsi, mely az úttesten álló autóba rohant.

kép

A balesetet követően a legelöl haladó autó sofőrje és utasa is kizuhant a kocsiból, feltehetően egyikük sem használta a biztonsági övét. Az autó vezetője, egy 51 éves nagykozári férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, utasát súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A hátsó autó utasa is súlyosan megsérült.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.