Zavartalan a forgalom Zalaegerszegen

2022. 12. 25., v - 18:15
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a halálos kimenetelű baleset helyszínelése és a műszaki mentés Zalaegerszegen a Hock János utcában.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. december 25-én 13 óra 50 perc körül Zalaegerszegen a Belső Elkerülő utca és a Hock János utca kereszteződésénél.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egy 81 éves zalaegerszegi férfi közlekedett egy személyautóval Zalaegerszegen, a Belső Elkerülő utcában. Amikor a Hock János utcai kereszteződéshez ért nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező 23 éves helyi férfi által vezetett motorkerékpárosnak, így összeütköztek.  Az ütközést követően a motoros nekicsúszott az Andráshida felől érkező, 47 éves zalaegerszegi nő által vezetett gépkocsinak.  

A baleset következtében a motoros olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök befejezték a helyszíni szemlét és a műszaki mentés is véget ért. A forgalomkorlátozás megszűnt az érintett útszakaszon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az ékszertolvaj

Gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök egy magyarcsanádi férfit, aki ismerősétől elkért arany nyakláncot adott zálogházba.

 

Zsarolók rács mögött

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság nyomozói pénz átvételénél érték tetten azt a 26 éves zsarolót, aki társával bűnös módon több mint egymillió forintot csalt ki ismerősétől.

 

Legyél Te is rendőr!

Újabb két oktatási intézmény csatlakozott főkapitányságunk pályaorientációs programjához.

 

Ál-vízóraleolvasók

A budapesti rendőrök elfogtak két trükkös tolvajt, akik magukat vízóra-leolvasónak kiadva loptak idős emberektől.