A rendőrök lezárták a Bükk irányába vezető utakat

2023. 01. 20., p - 21:09
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Fakidőlésekre számítanak a szakemberek a Bükkben, így Miskolc irányából a rendőrök nem engednek fel járműveket.

Fakidőlések veszélye miatt ideiglenes forgalomkorlátozást vezet be a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. január 20-án 20 órától, Miskolc irányából a 2505-os számú úton a város település határától, Lillafüred felé vezető úton. Továbbá a rendőrök Bükkszentlászló felé a 2519-es számú utat Mexikóvölgynél szintén lezárták.

Heves vármegye irányából Felsőtárkánynál került lezárásra a 2505-ös számú út.

Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű csapadék hullott a vármegyében, a hegyvidéki szakaszokon is, ahol olyan mértékben átázott a talaj, hogy a mai napon több fakidőlés is nehezítette és veszélyeztette a közlekedést.

A rendőrség felhívja a természetjárók figyelmét, hogy a fakidőlések miatt, jelenleg a Bükkben fokozottan veszélyes az erdei túrázás!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályakezdők köszöntése

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományában kilenc frissen kinevezett tiszthelyettes kezdte meg szolgálatát.

 

Kerékpárokra fájt a foga

A Karcagi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat egy 30 éves helyi férfival szemben, aki a gyanú szerint több biciklit is meglovasított az elmúlt időszakban, továbbá boltokat is kirámolt.

 

Rossz társasággal italozott

A sértett amint elaludt, a három fős elkövetői kör a táskáját ellopta, amiben műszaki cikkek voltak. A tatabányai rendőrök azonosították és kihallgatták az elkövetőket, közülük két főt őrizetbe vettek.

 

Rangos szakmai elismerés: Szagolunk és Védünk

Hagyományteremtő céllal alapított díjat dr. Varga Péter r. dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, hogy a rendőrszakmai munkát segítő négylábú társak közül az arra legérdemesebb minden évben elismerésben részesüljön.

 

Zalai közlekedésrendészeti tapasztalatok

Ittas vezetőket szűrtek ki a forgalomból, és több száz olyan járművezetővel szemben intézkedtek a Zala vármegyei rendőrök, akik túllépték a megengedett sebességet.

 

A forgalomban részt vevők biztonsága az első

Bár vármegyénkben az utóbbi években nem jellemzők az illegális gyorsulási versenyek, a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság továbbra is kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságára kockázatot jelentő gyorsulási versenyek megakadályozására, valamint az úgynevezett driftelők és az engedély nélkül átalakított gépjárművek kiszűrésére.