Bizonyítási kísérlet lesz Zalaegerszegen

2023. 05. 17., sze - 12:41
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök lezárnak egy útkereszteződést a Körmendi úton.

Ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek 2023. május 18-án 22 óra 30 perctől, várhatóan másfél óra időtartamra Zalaegerszegen, a Körmendi út 15. szám előtt található kijelölt gyalogos átkelőhelynél, egy korábbi közúti közlekedési baleset bizonyítási kísérlete miatt.

Az érintett útszakaszon a bizonyítási kísérlet ideje alatt teljes útlezárás lesz. Kerülni, valamint a Gébárti utat és az Andráshida utcát megközelíteni a környező utcákon keresztül lesz lehetséges.

Kérjük az arra közlekedőket, hogy fokozott körültekintéssel és figyelemmel közlekedjenek!  

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság köszöni a közlekedők megértését és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.