Forgalmirend-változás Keszthelyen

2021. 10. 26., k - 13:40
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Mindenszentek és halottak napja idején az alábbi ideiglenes forgalmirend-változásokra kell számítania a közlekedőknek a Balaton-parti városban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2021. október 29. és november 2-je között ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani Keszthelyen.

 

Egyirányúsítják!

2021. október 29-án 14 órától

2021. november 2-án 8 óráig Keszthelyen, a

Fenyves Fasort az Új köztemető előtt.

 

A temető a 71-es főút irányából közelíthető meg, a távozás a Hévízi út irányába történik.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Embercsempészés miatt őrizetben

Békés megyében a rendőrség őrizetbe vett egy román állampolgárt, mert a gyanú szerint három határsértőnek segített abban, hogy miután Románia felől az államhatárt illegálisan átlépték, tovább tudjanak utazni. A rendőrök Pitvaros és Mezőhegyes között tartóztatták fel őket.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.