Forgalmirend-változás Keszthelyen

2021. 10. 26., k - 13:40
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Mindenszentek és halottak napja idején az alábbi ideiglenes forgalmirend-változásokra kell számítania a közlekedőknek a Balaton-parti városban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2021. október 29. és november 2-je között ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani Keszthelyen.

 

Egyirányúsítják!

2021. október 29-án 14 órától

2021. november 2-án 8 óráig Keszthelyen, a

Fenyves Fasort az Új köztemető előtt.

 

A temető a 71-es főút irányából közelíthető meg, a távozás a Hévízi út irányába történik.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy pályán a biztonságos közlekedésért

A MOL-Tatabánya Kézilabda Klub és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködési megállapodást kötött a biztonságos közlekedés elősegítésében.

 

Helikopterrel keresték az illegális migránsokat

Elfogtak egy svéd embercsempészt Balotaszállásnál a megye rendőrei. A férfi 35 határsértőt szállított, akik közül 34-en elszaladtak, végül a Készenléti Rendőrség helikoptere segített a felkutatásukban.

 

Lezárt akta: ingázó betörő

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy gyulai férfi ellen, aki Szegeden több családi házat tört fel.

 

A mérleg: hétrendbeli lopás

A rendelkezésre álló adatok alapján hét bűncselekményt követett el egy férfi az elmúlt időszakban Kunmadarason. A karcagi rendőrök kitartó munkája vetett véget a sorozatnak.