Forgalomkorlátozás a Gemenci Nagydíj kerékpáros verseny miatt

2024. 07. 10., sze - 14:12
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Tolna vármegye több útszakaszát lezárják ideiglenesen július 12-én.

A hétvégén – 2024. július 12-én és 13-án – szervezik meg az Alisca Bau 50. Gemenc Nagydíj Nemzetközi kerékpáros versenyt.

A pénteki napon, július 12-én a versenyzők előreláthatóan 16 óra és 20 óra között az alábbi útvonalon fognak elhaladni.

 IndulásSzekszárd, Béla király tér

Verseny útvonala: Szekszárd - Szekszárd északi irányban haladva – 6-os és 56-os főút körforgalmi csomópont – 6-os-65-ös körforgalmi csomópont – 65-ös főút (éles rajt) – Harc - Medina-szőlőhegy – Medina - Szedres – Jánosmajor – Kölesd – Medina-szőlőhegy – Medina – Szedres – Jánosmajor – Kölesd – Medina-szőlőhegy – Medina – Szedres – Jánosmajor – Kölesd –  Medina-szőlőhegy – Medina – Szedres – Jánosmajor – Kölesd – Harc – Szekszárd.

Befutó: Szekszárd, Béla király tér 

 A fenti útszakaszokon időszakosan teljes szélességében útlezárásra készüljenek a közlekedők!

 A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kiszűrve

Portugál hatóságok által körözött autót szűrtek ki a forgalomból a határrendészek Csanádpalota autópálya -határátkelőhelyen.

 

Életet mentettek

Allergiás reakció miatt lett rosszul egy férfi Keszthelyen, a készenléti rendőrök segítettek neki.

 

Rendőrtábor a ringen

A létesítmény csütörtöktől működik a Formula 1 Magyar Nagydíj 2024 versenyhétvége ideje alatt Mogyoródon, a pálya melletti parkolóban.

 

Csomagtartóból a volán mögé

A rendőrök elfogták azokat a fiatalokat, akik Debrecenben több autót is megpróbáltak elkötni, azonban mindenki szerencséjére ez nem sikerült nekik.

 

Szembetalálkoztak a rendőrökkel

Két férfi szerszámokat vitt el egy oroszlányi garázsból, de a rendőrök éppen szembementek velük, és elfogták a tetteseket.

 

Keressük Horváth Tibor Eriket!

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 12 éves, miskolci gyermekotthonból eltűnt fiú ügyében.