Forgalomkorlátozás Terézvárosban

2022. 02. 24., cs - 16:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Gyűlés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2022. február 24-én Budapest VI. kerületében. A lezárások érintik a Bajza utcát, az Aradi utcát és az Andrássy utat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén.

 

Lezárják:

2022. február 24-én 15 órától

2022. február 24-én 21 óráig a Budapest VI.,

Bajza utcát az Andrássy út és a Szondi utca között,

Aradi utcát a Székely Bertalan utca és a Bajza utca között.

 

2022. február 24-én 17 óra 30 perctől

2022. február 24-én 22 óráig a Budapest VI.,

Andrássy utat a Hősök tere és a Kodály körönd között.

 

2022. február 24-én 18 óra 30 perctől

2022. február 24-én 22 óráig a Budapest VI.,

Bajza utcát a Városligeti fasor és az Andrássy út között.

 

A megjelenítéshez nyissa meg a térképet teljes kijelzős módban, mozgassa és zoomolja a kívánt részlethez, majd kattintson a színessel jelzett útszakaszra, illetve területre. Az érintett szakaszra vonatkozó korlátozás időtartamát és a további információkat a jelmagyarázatban találja.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.