Ideiglenes forgalomkorlátozás Kőbányán

2022. 05. 26., cs - 16:09
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Futóverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2022. május 29-én Budapest X. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén.

 

Tilos megállni:

2022. május 29-én 0 órától 18 óráig a Budapest X.,

Soós Miksa sétány egész területén (a kör alakú téren is),

Dr. Köves János sétány egész területén,

Rade Károly sétány egész területén,

Rapaics Raymund sétányon.

 

Lezárják:

2022. május 29-én 9 órától 16 óra 30 percig a Budapest X.,

Vajda Péter utat a Könyves Kálmán körút és a Bihari utca között.

 

A futók elhaladásának idejére, szakaszosan és időszakosan lezárják:

2022. május 29-én 10 óra 30 perctől 16 óra 30 percig a Budapest X.,

Rapaics Raymund sétány – Soó Miksa sétány – Rade Károly sétány – Dr. Köves János sétány – Karl von Linné sétány – Lengyel sétány – Soós Miksa sétány – Rapaics Raymund sétány – Soó Miksa sétány – Rade Károly sétány – fordító (a Hazlinszky Frigyes sétány előtt) Rade Károly sétány – Karl von Linné sétány – Kárpáti Zoltán sétány – fordító – Kárpáti Zoltán sétány – Lengyel sétány – Soó Miksa sétány útvonalat.

 

A megjelenítéshez nyissa meg a térképet teljes kijelzős módban, mozgassa és zoomolja a kívánt részlethez, majd kattintson a színessel jelzett útszakaszra, illetve területre. Az érintett szakaszra vonatkozó korlátozás időtartamát és a további információkat a jelmagyarázatban találja.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.