Orlen GP országúti kerékpáros világkupaverseny

2023. 05. 22., h - 14:05
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A mezőny áthaladásának ideje alatt időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani 2023. május 25-én.

Az Orlen GP országúti kerékpáros világkupaverseny 2023. május 25-én (csütörtökön) 10 óra 30 perc és 13 óra 30 perc között több Heves vármegyei útszakaszt is érint.

A mezőny áthaladásának idejére, rendőri biztosítás mellett ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a gépjárművezetőknek az alábbi útvonalon:

A mezőny Hatvanból indul, majd – Hort – Gyöngyös – Abasár – Pálosvörösmart – Mátrafüred – Mátraháza – Parád – Parádfürdő – Recsk – Sirok – Egerbakta – Eger – Felsőtárkány településeket fogja érinteni, majd a vármegyét elhagyva Lillafüred irányába halad tovább.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket, gyalogosokat, hogy a kerékpárversennyel érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatossággal közlekedjenek! 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.