ORLEN GP országúti kerékpáros világkupaverseny Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében is

2023. 05. 23., k - 15:30
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kerékpárverseny ideje alatt 2023. május 25-én ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye közútjain.

Az Orlen GP május 24-től 28-ig tart. Az országúti kerékpáros világkupaverseny útvonala érint több települést, és idegenforgalmi központot. A verseny Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyét 2023. május 25-én érinti, ezért aznap várhatóan 13 óra 56 perctől, 15 óráig - rendőri biztosítás mellett - ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a megye több pontján.

A világkupaverseny megyénket érintő állomásai:

 

-Miskolc-Lillafüred

 

-Miskolc-Felsőhámor

 

-Alsóhámor

 

-Miskolc ( Hegyalja út – Árpád út – Kiss Tábornok út – Andrássy út – Lorántffy Zsuzsanna út – Muhi út – Mexikóvölgyi út )

 

-Bükkszentlászló

 

-Bükkszentkereszt

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket és gyalogosokat, hogy a kerékpárversennyel érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatossággal közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.