Tour de Hongrie Somogyban

2024. 05. 10., p - 10:40
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Forgalomkorlátozásokra kell számítani Siófokon és környékén, időszakosan több helyen is módosul a közlekedés rendje a verseny biztonsága érdekében.

Az országúti kerékpáros körverseny ötödik szakasza Siófokról indul majd május 12-én, a 173 kilométeres etap befutója Pécsett lesz. A versenyzőket többek között szervizkocsik, mentőautók és motorosok, valamint rendőrök fogják kísérni. A kerékpárosok a rendőri biztosításra és a motoros biztosítókra hagyatkoznak, a közúti jelzéseket figyelmen kívül hagyják.

A főkapitányság értesíti a közlekedőket, hogy a forgalomterelések következtében a Siófokon jelentős torlódásra kell számítani a lezárt útszakaszok környezetében is, és előfordulhat, hogy a közlekedő járműveknek huzamosabb ideig tartó várakozásra kell számítaniuk.

Kérjük, hogy a verseny előtt és ideje alatt – amennyiben tehetik – az alábbi térképen láható útvonalon ne induljanak útnak, vagy válasszanak más megközelítési lehetőséget:

 

https://tdh.hu/etapok/18-5-szakasz-siofok-pecs-173-km-20240512


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyanús licitháborúk

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók nyolc férfit hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben.

 

Őrizetben

Egy kifosztással gyanúsított nő állítja, ő nem lopta a nála talált mobiltelefonokat, hanem vásárolta. A szolnoki nyomozók kezdeményezték letartóztatását.

 

Újabb fogás a határon

Francia hatóságok által körözött személyautót szűrtek ki a forgalomból a magyar rendőrök Csanádpalotánál.