Elfogták a rendőrök a buszsofőrt bántalmazó férfit

2022. 06. 09., cs - 06:41
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság egy badacsonytomaji lakos ellen folytatott büntetőeljárást.

Telefonon kért rendőri segítséget egy autóbusz sofőrje 2022. március 09-én délelőtt, akit Badacsonytördemicen egy utas bántalmazott. 

Az eljárás adatai alapján egy férfi a településen felszállt az autóbuszra, mellyel Keszthelyre akart utazni. A sofőr azonban közölte vele, hogy ez a járat nem azon az útvonalon közlekedik, mire a férfi dühödten szidalmazni kezdte őt, több alkalommal meglökte, és ököllel meg akarta ütni. A járőrök a bejelentéstől számítva tíz percen belül Badacsonytördemic és Nemesgulács között igazoltatták a gyalogosan közlekedő 53 éves badacsonytomaji lakost. A férfit a rendőrök elfogták, a Tapolcai Rendőrkapitányságra előállították, ahol közfeladatot ellátó személy ellen erőszak bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.