Fogolyszökés miatt körözik

2022. 06. 26., v - 17:21
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Segítsen a kecskeméti rendőröknek megtalálni ezt a férfit! Ha látta vagy tartózkodási helyéről információja van, hívja az egyenruhásokat!

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 03010/1638/2022. bü. számon kiadott elfogatóparancs alapján eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Klihu Nordein 38 éves szír állampolgár ügyében.

Klihu Nordein 174 centiméter magas, vékony testalkatú. Szeme színe világoskék. Kopasz és enyhe szakállat, borostát visel.

Fogolyszökés Bács

A külföldi férfit fogolyszökés bűntett és más bűncselekmény elkövetése miatt keresi a rendőrség, aki 2022. június 26-án 13 óra 20 perc körül Kecskeméten a hatóság őrizetéből megszökött. 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon (6000 Kecskemét, Batthyány utca 14.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76-513-356-os hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.