Lezárták a szomszédjára lövő férfi ügyét

2024. 04. 25., cs - 08:40
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kunszentmiklósi rendőrök egy 79 éves apostagi férfival szemben nyomoztak, aki légpuskájával karon lőtte szomszédasszonyát.

A 77 éves asszony az utcán gyomlálta előkertjét 2023. április 18-án, amikor éles fájdalmat érzett a bal alkarjában. Az idős nőt lőtt sérülésekkel szállították kórházba, légpuskából származó lőszer fúródott a karjába, melyet operáció útján tudtak csak eltávolítani az orvosok. Az esetről a rendőrök is tudomást szereztek, akik nyomozni kezdtek az ügyben.

Kiderült, hogy szomszédja támadt a sértettre, akivel évek óta rossz viszonyban voltak és többször volt nézeteltérése a gyanúsított élettársával. A rendőrök házkutatást tartottak a gyanúsított lakásán és a légpuska mellett egy pisztolyt is találtak, valamint közel 300 lőszert, melyeket lefoglaltak. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés miatt. Az nyomozást a napokban lezárták és megküldték az iratokat az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a betörő

Több millió forintot és arany ékszereket lopott egy férfi Szegeden. A rendőrök elfogták.

 

Országos elismerésben részesült

Szommer Attila, A Déli Agrárképző Centrum Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum és Kollégium tanára országos rendőrfőkapitányi jutalmat vehetett át Pedagógusnap alkalmából.

 

Kivonták a forgalomból

A bűnügyi felügyelet hatálya alatt álló férfi új pszichoaktív anyagot árult Kunmadarason, a karcagi nyomozók őrizetbe vették.

 

Körözött autó Röszkén

A Kecskeméti Rendőrkapitányság által keresett kocsit foglaltak le Röszke közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

 

Ki lehet Ő?

A Szigetszentmiklósi nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.