Rács mögött

2024. 04. 17., sze - 09:26
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.

Jó ideje szüleit és nagyapját is terrorizálta állandó pénzigényével, ha nem kapott, dühöngött és nekik támadt, ütötte, verte őket. Ha nem otthon tört-zúzott, akkor a várost járta és a parkoló autókban tett kárt. Több eljárás van ellene jelenleg folyamatban, a legutóbbi eseménysor után került őrizetbe, majd letartóztatásba.

Édesanyjától követelt pénzt 2024. április 7-én este, a nemleges válasz után őrjöngeni kezdett. Anyját és otthon lévő 86 éves nagyapját is megtámadta, sodrófával, ököllel sújtott le rájuk, maradék dühét pedig a kapucsengőn és a postaládákon töltötte ki. Az anya védekezéskor felemelt karja eltört, a nagyapa zúzódásokat szenvedett.

Korábban is kezet emelt már családtagjaira, folyamatos pénzigényét fenyegetéssel, bántalmazással próbálta kielégíttetni. Munkája, jövedelme nincs, az aktuális drogadagra viszont kellett neki a pénz, főként édesanyjától követelte ki.

K. Bence ellen több büntetőeljárás folyik, mászkált már zavartan az út közepén, tördöste be parkoló autók üvegét, szúrta ki a kerekeket, kétszer pedig egyik kollégánk autóját is megrongálta.

Legutóbbi tettei miatt kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés bűntettének és rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. A bíróság letartóztatta.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.