Szemtanúkat keresünk

2024. 02. 20., k - 11:00
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

A Csongrádi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 06020/330/2023. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. november 11-én 9 óra 30 perc körül a Csanytelek, Radnóti Miklós utcai megállóhelyről egy Szeged felé induló helyközi autóbuszon az egyik utas elesett. A sértett a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett.

A Csongrádi Rendőrkapitányság azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan. Jelentkezni a Csongrádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán személyesen (Csongrád, Pacsirta u. 1-5. szám fszt. 11. ajtó), vagy telefonon a 06-63-571-510-es telefonszám 41-27 mellékén, továbbá a 112-es központi segélyhívó telefonszámon lehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.

 

Fokozott ellenőrzés

A Tatabányai Rendőrkapitányság fokozott ellenőrzést tart 2024. május 18-án 12:00 órától május 19-én 24:00 óráig.