Hamis okmány, lopott gépkocsi

2023. 11. 14., k - 08:25
Készenléti Rendőrség

A készenléti rendőrök elfogták azt a férfit, aki hamis vezetői engedéllyel és lopott autóval akart kilépni az országból Röszkén.

A Röszkei Autópálya Határátkelőhelyen november 10-én 8 óra 45 perckor kilépésre jelentkezett egy magyar rendszámú jármű vezetőjeként egy 28 éves férfi.

A Készenléti Rendőrség Regionális Igazgatóságának bevetési rendőrei ellenőrizték az okmányokat. Megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel – az általa átadott jogosítvány hamis –, valamint a gépkocsi lopott.

A sofőrt a rendőrök elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol megindult vele szemben a büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.