Megbújva

2023. 05. 31., sze - 06:37
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Négy határsértő rejtőzködött egy kamion rakterében Ártándnál. A rendőrök a jármű átvizsgálásakor megtalálták őket, a román hatóság eljárást indított velük szemben.

Négy határsértőt tartóztattak fel a rendőrök Ártánd Közúti Határátkelőhelyen 2023. május 30-án 19 óra 20 perckor. Az egyenruhások egy belépésre jelentkező bolgár honosságú tehergépjármű átvizsgálásakor, a raktérben dobozok mögött megbújva találták meg a négy férfit, akik bangladesi állampolgárnak vallották magukat. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és nem rendelkeztek a határátlépéshez szükséges okmányokkal, ezért nem folytathatták útjukat. A Román Határrendőrség eljárást indított velük szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.