Hírek Békés megyéből

2021. 12. 05., v - 07:55
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja és szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2021. december 4-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2021. december 4-én 21 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Batsányi utca és az Egység utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az autóst a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a 29 éves békéscsabai férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. december 4-én szabálysértési őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, mert előző napon, késő este bántalmazta a szintén Békéscsabán élő édesapját. Ezért a rendőrség ideiglenes megelőző távoltartó határozatban megtiltotta neki, hogy felkeresse apját. Ennek ellenére másnap mégis elment hozzá. Mivel a határozat szabályait megszegte, az 51 éves férfit a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam