Jótett helyébe jót ne várj!

2022. 09. 22., cs - 12:49
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki vasútállomáson aprót és cigarettát kért egy ismeretlen a sértettől, aki megszánta a férfit. „Hálából” a jótevője ott felejtett mobiltelefonját zsebre rakta. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt.

Egy tiszakécskei lakos tett bejelentést a Szolnoki Rendőrkapitányságon. Elpanaszolta, hogy 2022. szeptember 21-én a délutáni órákban a szolnoki pályaudvaron odament hozzá egy ismeretlen és tőle némi aprót kért. A sértett pénzt és cigarettát is adott a férfinak, majd elment az ismeretlentől, azonban a mobiltelefonját a beszélgetésük helyszínén felejtette. Később a sértett visszament a telefonjáért, azonban nem találta. Összetalálkozott az aprót kérő férfival, aki kérdésére azt állította, nem látta a telefont és azt is tagadta, hogy nála lenne.

A sértett értesítette a rendőrséget, így a kiérkező járőrök elszámoltatták a 33 éves hajdúsámsoni férfit, aki mindent bevallott. A nyomozók lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt. A terhelt beismerő vallomást tett, elmondta, hogy valóban ő tette a készüléket, azonban amikor a sértett kérdőre vonta, a közelben eldobta a telefont. A rendőrök a bűncselekmény tárgyát kutatás során megtalálták, lefoglalták és azt a sértettnek visszaadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.