Komárom-Esztergom Megyei összesítő

2022. 09. 22., cs - 06:57
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások kettő személyt fogtak el és öt főt állítottak elő. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

A helyi rendőrök Esztergom, Bubik István utcában állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit 2022. szeptember 21-én délelőtt. Az iratok ellenőrzésekor kiderült, hogy a járművezető érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett, mivel a Budapesti IV. és XV. kerületi Bíróság korábban ittas járművezetés miatt a járművezetéstől eltiltotta, és annak lejáratát követően utánképzésre kötelezte. Az eltiltás már lejárt, azonban az 53 éves sofőr az utánképzésnek nem tett eleget, így vezetői engedélyét még nem kapta vissza. Ráadásul nem tanulva korábbi büntetéséből, ismételten alkoholfogyasztást követően vezetett. A helyi lakost engedély nélküli vezetés miatt az egyenruhások őrizetbe vették, továbbá a kifújt érték alapján ittas járművezetés miatt büntetőeljárás indult vele szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Aznaposok és másnaposok

A budapesti rendőrök újra a hétvégi bulikból alkoholos állapotban volán mögé ülő járművezetők kiszűrésére szerveztek akciót vasárnap reggel.

 

Ámokfutásból őrizetbe

Egy szolnoki férfi alig egy óra alatt két ház ablakát megrongálta, pénzt és tárcát lopott, elvitt egy gépkocsit, majd azzal 3 balesetet okozott.