Folytatódik a drónos ellenőrzés Jász-Nagykun-Szolnok megyében

2022. 12. 01., cs - 12:36
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök 7 szabálysértővel szemben intézkedtek.

Ismét drónnal ellenőrizték a szabálytalanul közlekedőket a Jász-Nagykun-Szolnok megyei egyenruhások. A  karcagi rendőrök drón igénybevételével az elsőbbségi  szabályok betartására fókuszálva végeztek ellenőrzést 2022. november 30-án délelőtt Karcag külterületén, a 4-es számú főút és a 4206-os számú út kereszteződésénél. A rendőrök 6 olyan sofőrrel szemben intézkedtek, akik nem tettek eleget az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti közlekedési jelzőtábla utasításainak, 1 esetben pedig egyéb szabálysértés elkövetése miatt.  

A közlekedésbiztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében további akciók várhatóak a megye területén, a szárazföldön és a levegőből egyaránt. Az ellenőrzésekkel a rendőrség célja a baleseti kockázat valamint a balesetek számának csökkentése.

…, hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Bilincsben a tolvaj

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki táblagépet, laptopot és kerékpárt is lopott a városban.

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.