Intézkedések a meccs után

2023. 06. 01., cs - 01:37
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Garázdaság és pirotechnikai termékek miatt állítottak elő egy-egy külföldit Budapesten. 

Az UEFA Európa-liga-döntőt követően a rendőrök 2023. június 1-jén 1 óra körül Budapesten a VII. kerületben, a Thököly úton garázdaság miatt intézkedtek egy olasz állampolgárral szemben. A férfit előállították, elszámoltatása folyamatban van.  
 
Az V. kerületben 1 óra 15 perc körül egy gépkocsi ellenőrzése során több pirotechnikai terméket találtak a rendőrök. Egy lengyel állampolgárt szabálysértés miatt állítottak elő. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.